Werkgevers

Lees verder

Zakelijke professionals

Lees verder

Ondernemers en werknemers

Lees verder

Uitvoeringsorganisaties

Lees verder

Welkom bij Buiting & Hurkmans

Vanaf de oprichting in 2005 zijn Ben Buiting en Jos Hurkmans verantwoordelijk voor een indrukwekkende groei van het kantoor Buiting & Hurkmans. Groei die voortkomt uit een enorme passie voor het vakgebied pensioenen. Vanaf datum oprichting heeft Someren een centrale rol gespeeld binnen ons kantoor en recentelijk is er ook een kantoor in Amsterdam aan toegevoegd. Uitbreiding die kenmerkend is voor de ambitie van ons kantoor.

De dienstverlening van Buiting & Hurkmans is gebaseerd op onze Brabantse achtergrond met een
aanpak die duidelijk onderscheidend is in de markt voor pensioenadviseurs; no nonsense, professioneel,
pro actief, deskundig met continue aandacht voor actualiteiten en een mentaliteit die ervoor zorgt dat
we doen wat we beloven. Dit wordt mogelijk gemaakt door een sterk team van collega’s die deze bedrijfsfilosofie dagelijks ondersteunen en mogelijk maken. Waar nodig kunnen we ook gebruik maken van een uitgebreid netwerk waardoor we onze relaties optimaal kunnen bedienen.

Wij hanteren een transparante en heldere tariefsstructuur gebaseerd op een uurtarief waardoor u van tevoren precies weet waar u aan toe bent. Onafhankelijkheid staat bij ons altijd voorop omdat er geen enkele binding met pensioenaanbieders bestaat. Hierdoor kunnen wij garanderen dat uw belang altijd onze voornaamste zorg is.

Meer informatie
Alle rechten voorbehouden 2018. Buiting & Hurkmans Pensioenadviseurs