Wie zijn wij

Passie voor pensioenen
Ben Buiting en Jos Hurkmans vormen sinds 1 januari 2005 Buiting & Hurkmans Pensioenadviseurs. Onafhankelijk en professioneel pensioenadvies is ons vak. Sterker nog: het is onze passie.
 
Buiting & Hurkmans adviseert rechtstreeks aan DGA’s, werkgevers en werknemers. Daarnaast ondersteunen wij uitvoeringsorganisaties, pensioenfondsen, accountants, belastingadviseurs, advocaten, assurantietussenpersonen en financial planners bij de advisering naar hun cliënten.
 
Het pensioenstelsel in Nederland is voortdurend in beweging. Een gegarandeerde oudedagsvoorziening wordt steeds onzekerder. Wet- en regelgeving veranderen bovendien met de dag. In die omstandigheden is gespecialiseerd pensioenadvies een ‘must’. Een advies waarin alle aspecten zijn verdisconteerd: civiel, fiscaal en actuarieel.
 
De pensioenadviseurs van Buiting & Hurkmans houden de ontwikkelingen fulltime in het oog. Proactieve advisering is namelijk wat van ons wordt verwacht. Waar nodig maken we gebruik van ons expertnetwerk van actuarissen, pensioenadvocaten, estate planners, vermogensbeheerders en (internationale) belastingadviseurs.
 
Buiting & Hurkmans werkt uitsluitend op basis van uurtarief. Dat betekent dat wij geen enkele product- of adviesbinding hebben met welke partij dan ook. Uw garantie voor een objectief en onafhankelijk pensioenadvies.

Wilt u meer informatie?

Stuur ons een mail info@pensionengineers.nl of bel
(0493) 44 10 10 voor een afspraak.
Alle rechten voorbehouden 2018. Buiting & Hurkmans Pensioenadviseurs