+31 493 44 10 10

Onze diensten..

Of u nu ondernemer, werkgever, werknemer, adviseur, uitvoerder of belangenbehartiger bent, iedereen met een pensioenvraagstuk kan bij ons terecht voor advies. Wij hebben kennis van zaken, zijn onafhankelijk en hanteren een transparant vergoedingenbeleid.

Onafhankelijk & deskundig advies

Transparante & eerlijke organisatie

Nemen graag de tijd voor u

Uw interesse gewekt?

Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Contact

Jos Hurkmans

Sr. Pensioenadviseur

Jos is mede-oprichter van Buiting & Hurkmans Pensioenadviseurs. De wens om zijn fiscale kennis uit te breiden en toe te passen op de pensioensector leidde tot het contact met Ben en uiteindelijk het samen voortzetten van een adviespraktijk. Jos is allround pensioenadviseur waarbij zowel collectieve pensioenregelingen als individuele pensioenplanningen voor ondernemers dagelijks op zijn agenda staan.

Rob Snijders

Pensioenadviseur

Rob is na het doorlopen van zijn stage in 2008 in dienst getreden bij Buiting & Hurkmans Pensioenadviseurs. Hij heeft het bedrijf gedurende de jaren zien veranderen tot wat het nu is en heeft kennis van de meeste van onze diensten en deze ook zelf uitgevoerd. De ontwikkeling van Rob als pensioenadviseur is gericht op de sales kant van onze praktijk.