+31 493 44 10 10

Pensioen is onze passie..

Of het nu gaat om de advisering of beheer van een pensioenregeling, een werkingssfeeronderzoek of een ander pensioenvraagstuk: wij helpen u graag! Pensioenadvies is een vak, en het is ons vak.

Kijk verder en maak kennis met onze medewerkers.

Onafhankelijk & deskundig advies

Transparante & eerlijke organisatie

Nemen graag de tijd voor u

Aangenaam

Ben Buiting

Sr. Pensioenadviseur

Ben is na 11 jaar in loondienst te hebben gewerkt sinds 1997 zelfstandig pensioenadviseur en heeft in 2005 met Jos het huidige Buiting & Hurkmans Pensioenadviseurs opgericht. Binnen de adviespraktijk houdt hij zich voornamelijk bezig met werkingssfeeronderzoeken, actuarieel rekenwerk alsmede vaktechniek en de ontwikkelingen van pensioendienst concepten.

Meten is weten en eerlijkheid duurt het langst.

Jos Hurkmans

Sr. Pensioenadviseur

Jos is mede-oprichter van Buiting & Hurkmans Pensioenadviseurs. De wens om zijn fiscale kennis uit te breiden en toe te passen op de pensioensector leidde tot het contact met Ben en uiteindelijk het samen voortzetten van een adviespraktijk. Jos is allround pensioenadviseur waarbij zowel collectieve pensioenregelingen als individuele pensioenplanningen voor ondernemers dagelijks op zijn agenda staan.

Jurgen van Stiphout

Sr. Pensioenadviseur

Jurgen is in 2014 aangesloten bij de adviespraktijk van Buiting & Hurkmans Pensioenadviseurs en sinds 2018 is hij toegetreden als volwaardig vennoot. De activiteiten van Jurgen richten zich voornamelijk op buitenlandse bedrijven die in Nederland activiteiten voeren en voor hun medewerkers naar Nederlands recht een pensioenregeling willen treffen.

Ralf de Haas

Jurist arbeidsrecht - Reg. Casemanager

Ralf is in 2021 als vennoot aangesloten bij Buiting & Hurkmans Legal Services. Ralf is dé specialist als het gaat om arbeidsrechtelijke vraagstukken, arbeidsongeschiktheid en bezwaar & beroep.

De juridische en financiële consequenties van uw personeelskosten in kaart brengen, reduceren en voorkomen is zijn doel.

Mark van de Manakker

Senior Pensioenadviseur

Mark is in 2022 gestart bij Buiting & Hurkmans Pensioenadviseurs. Mark is allround pensioenadviseur. Voor advies over collectieve pensioenregelingen en communicatietrajecten voor werknemers kunt u bij hem terecht. Dit geldt ook voor individuele pensioen/financiële planningen voor ondernemers en werknemers en alle andere vragen op het gebied van oudedagsvoorzieningen.

Frank de Bresser

Pensioenadviseur - Relatiebeheerder

Frank was altijd al collega geweest van Jos voor deze als ondernemer zijn carrière voortzette. De groei van Buiting & Hurkmans Pensioenadviseurs maakte dat zij in 2009 als collega’s herenigd werden. Frank is naast allround pensioenadviseur intern verantwoordelijk voor het verloop van administratieve processen en systemen.

Martijn van den Einden

Pensioenadviseur - Relatiebeheerder

Martijn is vanaf 2019 een aanvulling op het team van Buiting & Hurkmans Pensioenadviseurs.

Met zijn ervaring binnen de financiële dienstverlening is hij als relatiebeheerder aanspreekpunt voor onze relaties voor pensioen gerelateerde vraagstukken.

René Linders

Pensioenadviseur - Relatiebeheerder

René is bij Buiting & Hurkmans Pensioenadviseurs verantwoordelijk voor contractdossiers en het beantwoorden van vragen van deelnemers en werkgevers.

Hij is verder betrokken bij adviesvoorbereidingen en het maken van actuariële lijfrente- en pensioenwaarderingen.

Michelle Deckers

Pensioenadviseur - Relatiebeheerder

Michelle richt zich bij Buiting & Hurkmans Pensioenadviseurs voornamelijk op individuele pensioenplanningen en het voorbereiden en uitwerken van persoonlijke vraagstukken.
Verder behoren ook het maken van actuariële lijfrente- en pensioenwaarderingen en pensioenexpiratiedossiers tot haar takenpakket.

Mark Jongeneelen

Pensioenadviseur - Relatiebeheerder

Mark heeft al veel in het pensioenvak meegemaakt en daarin bij meerdere werkgevers diverse functies vervuld. Vanuit eerdere pensioenprojecten is het contact met Ben ontstaan wat vervolgens voor de invulling van een functie als pensioenadviseur/relatiebeheerder bij Buiting & Hurkmans Pensioenadviseurs nuttig is gebleken.

Wat is er mooier dan in het dorp waar je woont te werken en je ambities waar te maken.

Sandra Driessen

Officemedewerker

Sandra is ná Rob en Frank het derde personeelslid voor Buiting & Hurkmans Pensioenadviseurs.

Zij is verantwoordelijk voor de financiële administratie en vaak het eerste aanspreekpunt voor onze relaties.

Nicole van Bussel-Geenen

Assistent Pensioenadviseur

Nicole is in 2018 het team van Buiting & Hurkmans Pensioenadviseurs komen versterken. Naast contract- relatiebeheerder van collectieve pensioenregelingen richt zij zich op individuele pensioenvraagstukken en pensioenexpiratiedossiers. Daarnaast is zij, vanuit haar ervaring hiermee in eerdere functies, betrokken bij onze interne compliance processen.